ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταλά: «Δεν περίμενα ότι…» – Τι κρατά, η σημαντική του στιγμή και ατάκα του για ΑΕΚ και τίτλο

Καταλά: «Δεν περίμενα ότι…» – Τι κρατά, η σημαντική του στιγμή και ατάκα του για ΑΕΚ και τίτλο

Στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του…

Αρχικά είπε: «Όχι δεν περίμενα να μείνω εδώ 7 χρόνια και να ζήσω όλη αυτή την αγάπη. Είναι πολύ ξεχωριστή. Όπως είπα ξανά η ΑΕΚ θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου. Δεν το περίμενα αυτό. Έπαιξα σε αρκετές ομάδες στην Ισπανία αλλά πουθενά δεν έζησα αυτό».

Τι κρατάς από την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια; «Κρατώ το γεγονός ότι η ομάδα μεγάλωσε.  Νομίζω ότι η πορεία της ομάδας ήταν φανταστική. Είχαμε και κάποιες αρνητικές στιγμές αλλά η ομάδα έκανε άλματα προς τα πάνω. Έπαιξε στην Ευρώπη, κυνήγησε τίτλους και κατακτήσαμε ένα κύπελλο. Δεν περίμενα ότι θα πετυχαίναμε όλα αυτά όταν ήρθα στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να ανεβαίνει».

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή που θα θυμάσαι από την ΑΕΚ; «Είχα πολύ καλές εμφανίσεις και επιδόσεις με την ΑΕΚ αλλά η κατάκτηση του κυπέλου είναι ξεχωριστή στην καριέρα μου και την θυμάμαι για πάντα».

Δεν καταφέρατε ακόμη να κατακτήσετε το πρωτάθλημα, πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει τα επόμενα χρόνια; «Ναι είμαι  σίγουρος γιατί η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι εξαιρετική».

Ένα σχόλιο για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι σε αγάπησαν και σε στήριξαν; «Θέλω να τους ευχαριστήσω… Δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο ευτυχισμένο με έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να τους πω ότι είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδειξαν και να μην σταματήσουν να στηρίζουν την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top