ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόφενχαϊμ πέντε αστέρων!

Χόφενχαϊμ πέντε αστέρων!

Η Χόφενχαιμ ήταν καλύτερη, σκόρπισε στους 5… ανέμους την Σάλκε (2-5) εκτός έδρας και πλέον βλέπει για τα… καλά Ευρώπη. Από την άλλη η Σάλκε βυθίστηκε κι άλλο στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μια Χόφενχαιμ να την… πιεις στο ποτήρι. Οι φιλοξενούμενοι με μία τρομερή εμφάνιση κέρδισε με 2-5 την Σάλκε στην έδρα της και την… βύθισε για τα καλά στην βαθμολογία. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο 25΄ ο Μπελφοντίλ έκανε μία υπέροχη ατομική ενέργεια και με πανέμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για την Χόφενχαιμ.

Η Σάλκε στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως στο 45΄ουσιαστικά όλα τελείωσαν. Η Χόφενχάιμ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κράμαριτς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σάλκε μπορεί να κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 59ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλιγκιούρι. Μόλις 6 λεπτά αργότερα η Χόφενχαιμ πέτυχε και τρίτο γκολ με ωραία κεφαλιά του Σαλάϊ.

Η νίκη άρχισε να παίρνει διαστάσεις θριάμβου με το γκολ του Αμίρι, ο οποίος διαμόρφωσε το σκορ στο 1-4. Αυτό όμως δεν ήταν το… τέλος της εφιαλτικής βραδιάς της Σάλκε. Στο 80ο λεπτό του αγώνα ο Μπελφοντίλ να τρομερό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5. Το μόνο που κατάφερε η Σάλκε ήταν να μειώσει σε 2-5 στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top