ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να τα πάρει ΟΛΑ ο ΑΠΟΕΛ – Να σπάσει την «κατάρα» η ΑΕΛ

Για να τα πάρει ΟΛΑ ο ΑΠΟΕΛ – Να σπάσει την «κατάρα» η ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ αναμετρόνται στο ΓΣΠ για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου Coca-Cola. Ένα ματς που δεν χωρά τις όποιες προβέψεις καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την κατάκτηση του τροπαίου για δικούς τους λόγους.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, του οποίου θα είναι και το τελευταίο του ματς κατά πάσα πιθανότητα καθώς ζήτησε να φύγει, θέλει να κάνει το Νταμπλ. Έχει χρόνια να το πετύχει ο ΑΠΟΕΛ αυτό παρά τις συνεχόμενες κατακτήσεις του στο πρωτάθλημα. Το σύνθημα έδωσε ο αρχηγός Νούνο Μοράις, τονίζοντας πως είναι σημαντικό και για τον ίδιο αλλά και για όλη την ομάδα να σηκώσει το κύπελλο ψηλά στον ουρανό. Aν και η πραγματικότητα είναι ότι η όλη κατάσταση με τον Ιταλό κόουτς έχει επηρεάσει, όλοι προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι και να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι πρωταθλητές, δεν έχουν μάθει να χάνουν και είναι… αχόρταγοι από κούπες αν αναλογιστεί κανείς τι έπραξαν τα τελευταία χρόνια!

Ο Γκέντσογλου, είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι και ο Καρλάο για τον ΑΠΟΕΛ.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κουβαλάει μια «κατάρα» πάνω της, αφού έχασε τους τελευταίους έξι τελικούς στους οποίους προκρίθηκε. Ο Βόσνιος στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν θέλει να πάθει ότι έπαθε το 2009 που ήταν και αρχηγός της ομάδας κόντρα στην Πέγεια. Στην ΑΕΛ, υπάρχει η δίψα για το τρόπαιο, πως μπορεί αλλιώς να χαρακτηριστεί η κίνηση του Ντόσα όταν πήγε να βγάλει φωτογραφίες και δεν ήθελε να το αγγίξει για το σηκώσει την Τετάρτη;

Φαίνεται πως οι 6 σερί χαμένοι τελικοί επηρέαζουν το κλίμα στην ομάδα της Λεμεσού, και τους «φοβίζουν», αλλά είναι σίγουρο πως θα κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Εξάλλου, το υπογράμμισε τόσο ο Κέρκεζ όσο και ο Ντόσα στις δηλώσεις τους.

Ένας τελικός, ποτέ δεν χωράει προβλέψεις. Πόσο μάλλον αυτός, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΓΣΠ αύριο και οι δύο ομάδες θα καταθέσουν ψυχή για να πάρουν το Κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top