ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ελπιζουν για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά θέλουν τη νίκη για το γόητρο και την ιστορία τους

Δεν ελπιζουν για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά θέλουν τη νίκη για το γόητρο και την ιστορία τους

Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια, αναμετρώνται το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (22/04, 19:00) στο «Αμμόχωστος», στο ματς που κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Αμφότερες, δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, αφού η έξοδος στην Ευρώπη έχει χαθεί, αν και η ομάδα της Αμμοχώστου διατηρεί… μηδαμινές ελπίδες, αφού υπάρχει ένα θεότρελο σενάριο που τη φέρνει στην 4η θέση!

Ποιο είναι αυτό; Να κερδίσει και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της, φτάνοντας στους 49 βαθμούς και παράλληλα η ΑΕΛ να μην πάρει ούτε πόντο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μένοντας στους 49 βαθμούς!

Σε αυτή την περίπτωση, θα έχει δύο νίκες και δύο ήττες με αντίπαλο την ΑΕΛ, αλλά θα υπερτερεί στην ισοβαθμία, στη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Αυτό όμως μοιάζει περισσότερο με… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γι΄ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα πιο ρεαλιστικό στόχο, να μαζέψουν όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούν μέχρι το φινάλε της σεζόν και να τερματίσουν στην τιμητική 5η θέση.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, προετοίμασε την ομάδα του για μία ακόμη «μάχη» και είναι βέβαιος ότι η κακή εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Μαζί του στην αποστολή πήρε 20 ποδοφαιριστές, έχοντας ήδη αποφασίσει για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Βεσελόφσκι, Λύτρας, Σεργίου, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Πικής, Ρέινολντς, Μαργκάσα, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η Ομόνοια προέρχεται και αυτή από ήττα και μάλιστα με κακή εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα, αν εξαιρέσουμε κάποια ελάχιστα… υποφερτά διαστήματα στο συγκεκριμένο ματς.

Οι «πράσινοι» οι οποίοι έχουν μείνει εκτός Ευρώπης και μαθηματικά πλέον, έχουν κίνητρο να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα εναπομείναντα ματς, τερματίζοντας στην 5η θέση, συνδυάζοντας νίκες και καλές εμφανίσεις, για να κλείσει τουλάχιστον με… happy end μία ακόμα αποτυχημένη χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, περιμένοντας να δει βελτίωση σε όλους τους τομείς και ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά στην ομιλία του, ότι όλοι περνάνε από αξιολόγηση ενόψει της νέας χρονιάς και θέλει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή με 20 παίκτες:

Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόμας Μεχίας, Κρίστιαν Μανρίκε, Χρίστιαν Φώτη, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Γιόρντι Γκόμεθ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοφή, Τζιωνής, Πρέτσε, Λόρα, Σοάρες και Παναγή, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στην προπόνηση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top