Επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Αγ. Δημητρίου

Επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Αγ. Δημητρίου

Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου σημειώθηκε στις 2.15 ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 100 ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εξήλθε από του χώρους του ΑΠΘ και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Από την επίθεση, προκλήθηκαν φθορές σε κάδους απορριμμάτων και σταθμευμένα ΙΧ οχήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, η μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανυπότακτο άνδρα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE