ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤ1: Πρώτος στον ΔΗΣΥ ο Φουρλάς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤ1: Πρώτος στον ΔΗΣΥ ο Φουρλάς

Πρώτος σε ΔΗΣΥ ο Φουρλάς, σε ΑΚΕΛ ο Κιζίλγιουρέκ και στο ΔΗΚΟ ο Κώστας Μαυρίδης, ενώ η έκτη έδρα φαίνεται ότι θα «κλείσει» τελευταία στιγμή, σύμφωνα με τα exit polls του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος που δημοσιοποίησε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (26/5) ο ΑΝΤ1, μετά το κλείσιμο των καλπών, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κερδίζουν από δύο έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο, μια το ΔΗΚΟ και με ελάχιστη διαφορά η ΕΔΕΚ φαίνεται να είναι το κόμμα που παίρνει την τελευταία έδρα, η οποία ωστόσο θα «παιχτεί» μέχρι τέλους.

ΔΗΣΥ:

Στην «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι ο Λουκάς Φουρλάς βρίσκεται στην πρώτη θέση και να ακολουθεί στην δεύτερη ο Λευτέρης Χριστοφόρου. Τρίτος, ο Νίκος Τορναρίτης.

ΑΚΕΛ:

Ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο ανάμεσα στους υποψήφιους του ΑΚΕΛ, με τους Γιώργο Γεωργίου και Νεοκλή Συλικιώτη να μάχονται για την δεύτερη θέση.

ΔΗΚΟ:

Ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι στο Δημοκρατικό Κόμμα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Κώστας Μαυρίδης, φαίνεται να εκλέγεται με διαφορά. Δεύτερη στις ψήφους η Ελένη Θεοχάρους.

ΕΔΕΚ – ΕΛΑΜ:

Στην εκτίμηση αποτελέσματος, ο ΑΝΤ1 δείχνει την ΕΔΕΚ ως τέταρτο κόμμα και το ΕΛΑΜ να ακολουθεί στην πέμπτη θέση. Ωστόσο, η διαφορά είναι ελάχιστη μεταξύ των δύο κομμάτων, έτσι μπορεί να υπάρξει ανατροπή και στον υποψήφιο που θα λάβει την έκτη έδρα.

Στην ΕΔΕΚ εκτιμάται ότι πρώτος στους ψήφους είναι ο Χρίστος Ιακώβου και δεύτερος ο Δημήτρης Παπαδάκης. Στο ΕΛΑΜ μπροστά είναι ο Γεάδης Γεάδη και ακολουθεί ο Μάριος Βασιλείου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top