ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ερωτήματα μέσω του ThemaOnline θέτει γνωστός επιχειρηματίας και εργοδότης του ζεύγους

Ο εργοδότης του ζεύγους από τη Ρουμανία που θρηνεί από το πρωί τον χαμό του παιδιού του, εξέφρασε κάποια ερωτήματα στο ThemaOnline σε σχέση με τις πρόνοιες που έχουμε ως κοινωνία.

Ο Μάριος Χρυσοστόμου, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών Super Discount Stores, μετά από ερώτημά μας ανέφερε ότι οι γονείς του βρέφους που εργοδοτούνται στην επιχείρησή του είναι «νεαροί άνθρωποι, αξιοπρεπείς και ευυπόληπτοι».

Πρόσθεσε ότι «από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες».

Καταλήγοντας εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς: «Γίνεται το κράτος να μην έχει μηχανισμούς στήριξης ανθρώπων που βιώνουν τέτοια τραγικά περιστατικά; Δεν θα έπρεπε κάποιος ειδικός να στηρίξει αυτούς τους γονείς ψυχολογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;».

Να σημειωθεί ότι οι χαροκαμένοι γονείς του βρέφους ζουν και εργάζονται για χρόνια στην Κύπρο.

Δεν είχαν άλλα παιδιά, πέραν του πεντάμηνου αγοριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE