Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Γιώργος Σαββίδης μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως είναι οικείο πρόσωπο για ανθρώπους κοντά στο κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ).

Είναι ενδεικτικό και το παρασκήνιο της εφημερίδας «Πολίτης». Στην έκδοση της Πέμπτης (30/05) του γνωστού εντύπου σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης ήταν ένας εκ των 10 κουμπάρων του Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν ο τελευταίος παντρεύτηκε (16/09/2007) με την Μαρία Σελίπα.

Ο κ. Σαββίδης διατηρούσε στο παρελθόν δικηγορικό γραφείο με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και στέλεχος του ΔΗΚΟ, Μάρκο Κυπριανού, με τον οποίο είναι πρωτοκουμπάροι. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».