Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Γιώργος Σαββίδης μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως είναι οικείο πρόσωπο για ανθρώπους κοντά στο κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ).

Είναι ενδεικτικό και το παρασκήνιο της εφημερίδας «Πολίτης». Στην έκδοση της Πέμπτης (30/05) του γνωστού εντύπου σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης ήταν ένας εκ των 10 κουμπάρων του Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν ο τελευταίος παντρεύτηκε (16/09/2007) με την Μαρία Σελίπα.

Ο κ. Σαββίδης διατηρούσε στο παρελθόν δικηγορικό γραφείο με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και στέλεχος του ΔΗΚΟ, Μάρκο Κυπριανού, με τον οποίο είναι πρωτοκουμπάροι. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.