Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Γιώργος Σαββίδης μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως είναι οικείο πρόσωπο για ανθρώπους κοντά στο κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ).

Είναι ενδεικτικό και το παρασκήνιο της εφημερίδας «Πολίτης». Στην έκδοση της Πέμπτης (30/05) του γνωστού εντύπου σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης ήταν ένας εκ των 10 κουμπάρων του Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν ο τελευταίος παντρεύτηκε (16/09/2007) με την Μαρία Σελίπα.

Ο κ. Σαββίδης διατηρούσε στο παρελθόν δικηγορικό γραφείο με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και στέλεχος του ΔΗΚΟ, Μάρκο Κυπριανού, με τον οποίο είναι πρωτοκουμπάροι. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE