Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κουμπάρος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο νέος υπουργός Γιώργος Σαββίδης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Γιώργος Σαββίδης μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως είναι οικείο πρόσωπο για ανθρώπους κοντά στο κυβερνών κόμμα (ΔΗΣΥ).

Είναι ενδεικτικό και το παρασκήνιο της εφημερίδας «Πολίτης». Στην έκδοση της Πέμπτης (30/05) του γνωστού εντύπου σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης ήταν ένας εκ των 10 κουμπάρων του Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν ο τελευταίος παντρεύτηκε (16/09/2007) με την Μαρία Σελίπα.

Ο κ. Σαββίδης διατηρούσε στο παρελθόν δικηγορικό γραφείο με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και στέλεχος του ΔΗΚΟ, Μάρκο Κυπριανού, με τον οποίο είναι πρωτοκουμπάροι. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE