ΚΥΠΡΟΣ

Ιστορική ποινή! Ο Αθλητικός Δικαστής αποβάλει παίκτη για ένα χρόνο! Κλείνει για δύο αγώνες η Βόρεια του ΓΣΠ

Ιστορική ποινή! Ο Αθλητικός Δικαστής αποβάλει παίκτη για ένα χρόνο! Κλείνει για δύο αγώνες η Βόρεια του ΓΣΠ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης μελέτησε σήμερα τις παραπομπές που είχε ενώπιον του και επέβαλε ποινές.

Αποκλεισμός για έναν χρόνο από τα γήπεδα του ποδοσφαιριστή του Σπάρτακου Κιτίου Γιώργου Στυλιανού, τιμωρία της Ομόνοιας με το κλείσιμο της βόρειας κερκίδας για δυο αγωνιστικές για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

*Καταγγελία της διαιτητή Δήμητρας Χαραλάμπους κατά της Νικολέττας Κωνσταντίνου, ποδοσφαιρίστριας Champions Ύψωνα Λεμεσού που αποβλήθηκε γιατί πήρε την μπάλα με τα χέρια έξω από την επανορθωτική στον αγώνα Πρωταθλήματος Γυναικών με τον Απόλλωνα/08.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Αντώνη Χριστοδούλου κατά του MARQUES CARLOS MANUEL DE OLIVEIRA, ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς που αποβλήθηκε γιατί έβρισε τον διαιτητή στον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας/28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 3 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου κατά του Σωκράτη Σωκράτους, ποδοσφαιριστή της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με την Πάφο F.C./28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Χαράλαμπου Θεοδώρου κατά του Αβραάμ Αβράαμ, ποδοσφαιριστή του ΠΟ Ορμήδειας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας με τον Διγενή Μόρφου/27.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Κωνσταντίνου Σάββα κατά του Φραντζέσκου Άρτεμου, ποδοσφαιριστή του Σπάρτακου Κιτίου που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξη τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Δ’ Κατηγορίας με τον Ηρακλή Γερολάκκου /01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Αναστάσιου Αβραάμ κατά του Κωνσταντίνου Ξυδιά, ποδοσφαιριστή του Εθνικού  Άχνας που αποβλήθηκε γιατί έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U-21 A’ Κατηγορίας με την Ανόρθωση/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Παύλου Ττοφή κατά του Ιωάννη Κούτρα, ποδοσφαιριστή του Χαλκάνορα που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U-21 A’ Κατηγορίας με την Αγία Νάπα/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Στέλιου Βιολάρη κατά του DIEZ IBANEZ ANGEL, ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αραδίππου που αποβλήθηκε γιατί έβρισε τον διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U-21 Β’ Κατηγορίας με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 3 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:

(α) για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Κλείσιμο της βόρειας κερκίδας του Σταδίου ΓΣΠ για 2 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο. Ο Αθλητικός Δικαστικής στην επιβολή ποινής έλαβε υπόψη του και τις καταγγελίες Β, Γ, Δ και Ε.

(β) για ρίψη αντικειμένων (γ) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο (δ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο (ε) για προσωρινή διακοπή του αγώνα δύο φορές κατά 2 λεπτά και 1 λεπτό αντίστοιχα. Καμία ποινή.

(στ) γιατί οπαδοί της χρησιμοποίησαν λέϊζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ/28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ομόνοια.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(δ) για ανάρτηση πανό υβριστικού και/ή άσεμνου περιεχομένου στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ/28.02.2015.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:

(α) για ρίψη αντικειμένων

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(δ) για είσοδο φιλάθλων και παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του αγώνα και μετά το τέλος του αγώνα στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Απόλλωνας - Ανόρθωση/28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

Καταγγελία κατά:

(α) του κ. Στέφανου Γεωργίου, φυσιοθεραπευτή της Δόξας Κατωκοπιάς που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτύρετο έντονα προς τον διαιτητή του αγώνα για την επίτευξη του τέταρτου τέρματος της ΑΕΚ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 1 αγώνα και χρηματικό πρόστιμο

(β) του Ιωάννη Σιδεράκη, ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς γιατί ήταν στον χώρο των αποδυτηρίων χωρίς να δικαιούται και κινήθηκε απειλητικά εναντίον των διαιτητών και τους έβριζε λέγοντας τους «Ρε καραγκιόζιδες καλά κάμνουν τζε σας γαμάνε» στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δόξα - ΑΕΚ Λάρνακας/28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 3 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών για αντιαθλητική συμπεριφορά παιδιού επαναφοράς της μπάλας (ball boys) στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Καρμιώτισσα - ΑΕΖ Ζακακίου/28.02.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

Καταγγελία κατά:  

(α) του Αχυρώνα Λιοπετρίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες).

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

(β) του κ. Παναγιώτη Σάββα, τραυματιοφορέα του Αχυρωνα Λιοπετρίου που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτύρετο έντονα προς το διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Αχυρώνας - Ακρίτας Χλώρακας/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 2 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΑΕΕΚ – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα/02.03.2015

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία κατά ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα/02.03.2015

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

 

*Καταγγελία κατά του Γιώργου Στυλιανού ποδοσφαιριστή του Σπάρτακου Κιτίου γιατί μετά την αποβολή του με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ηρακλή Γερολάκκου (01.03.2015) πήρε από τον λαιμό αντίπαλο ποδοσφαιριστή τον έσπρωξε βίαια στο έδαφος στην συνέχεια τον κλώτσησε βίαια πάνω στο σώμα ενώ αυτός ήταν στο έδαφος και στην συνέχεια έτρεξε στα κυγκλιδώματα και απειλούσε φίλαθλο δικής του ομάδας λέγοντας του «έλα μέσα να λογαριαστούμε».

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός μέχρι τις 10 Μαρτίου 2016 και χρηματικό πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος U-21 Γ’ Κατηγορίας Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Άδωνις Ιδαλίου/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Διγενή και επιβλήθηκε χρηματική ποινή στον Άδωνι.

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος U-21 Γ’ Κατηγορίας Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς – Ν&Σ  Ερήμης /01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ν&Σ Ερήμης και επιβλήθηκε χρηματική ποινή στον Φοίνικα.

*Καταγγελία κατά του Δημήτρη Σιδερά, εφόρου της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών για αντιαθλητική συμπεριφορά στον αγώνα Πρωταθλήματος U-17 B’ Κατηγορίας Οθέλλος - Καρμιώτισσα/28.02.2015

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 3 αγώνες και χρηματικό πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του κ. Παναγιώτη Ιωάννου, εφόρου της Πάφιας που αποβλήθηκε γιατί διαμαρτύρετο έντονα προς το διαιτητή στον αγώνα Πρωταθλήματος Γυναικών Πάφια - ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων/01.03.2015.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top