Χωρισμός-βόμβα μετά από τρία χρόνια σχέσης για ηθοποιό που συμμετείχε σε δημοφιλή κυπριακή σειρά

Χωρισμός-βόμβα μετά από τρία χρόνια σχέσης για ηθοποιό που συμμετείχε σε δημοφιλή κυπριακή σειρά

Για τρία χρόνια η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της RealLife και της Σήλιας Αποστόλου, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

 

Η ξανθιά ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Μπρούσκο και ο επίσης ηθοποιός που έγινε γνωστός από τους Συμμαθητές, εδώ και λίγες εβδομάδες ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός και συνέβη λίγο μετά την επέτειο των τριών χρόνων από τότε που έγιναν ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας  πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Ο νεαρός ηθοποιός ωστόσο, μιλώντας σε άτομο του περιβάλλοντός του, αφήνει ένα «παράθυρο» επανασύνδεσης, ωστόσο προς το παρόν έχει θέσει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.