ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 25χρονος για υπόθεση απαγωγής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 25χρονος για υπόθεση απαγωγής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άντρα ηλικίας 25 ετών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής – απαγωγής καταζητεί η Αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθώς και τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και Κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 16/05/2019 και 30/05/2019, στην Λεμεσό και καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία στις 30/05/2019 από το πρόσωπο εναντίον του οποίου διαπράχθηκαν τα αδικήματα.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην ιστοσελίδα μας ο 25χρονος για 15 μέρες φέρεται να είχε κλειδωμένη σε υποστατικό τη συμβία του και η οποία κατάφερε να δραπετεύσει, καταγγέλλοντας παράλληλα την υπόθεση στην Αστυνομία.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Mohamed Okl Assaf, είναι ηλικίας 25 ετών, από τη Συρία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top