ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Tänak και το Toyota Yaris WRC

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Tänak και το Toyota Yaris WRC

Ο Ott Tänak και η TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team πανηγυρίζουν τη δεύτερή τους συνεχόμενη νίκη -και την τρίτη συνολικά μέσα στο 2019- στο Ράλι Πορτογαλίας.

Κατακτώντας το προβάδισμα από την τρίτη ειδική διαδρομή την Παρασκευή, ο Tänak προηγούνταν κατά 4,3 δευτερόλεπτα, στις πέντε τελευταίες δοκιμές, από τον ομόσταβλό του Kris Meeke, ο οποίος ήταν μόλις 4,9 δευτερόλεπτα μπροστά από τον τρίτο. Ωστόσο, ο Meeke είχε ένα ατύχημα, λόγω του οποίου αναγκάστηκε να αποσυρθεί.


Ο Tänak μαζί με τον συνοδηγό του Martin Järveoja, έθεσαν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους τις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 15,9 δευτερόλεπτα προβάδισμα, και καταγράφοντας ταυτόχρονα τον τρίτο ταχύτερο χρόνο-ρεκόρ στην Power Stage. Η επιτυχία αυτή χάρισε στον Tänak ακόμα τρεις επιπρόσθετους βαθμούς, γεγονός που οδηγεί τον Tänak, με μόνο δύο βαθμούς, να κλείνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών για τον επόμενο αγώνα στη Σαρδηνία.


Τέλος ο Jari-Matti Latvala, αφότου σταμάτησε πριν από την τελική ειδική διαδρομή του Σαββάτου, επανεκκίνησε την Κυριακή το πρωί και κέρδισε τέσσερις θέσεις τερματίζοντας στην έβδομη. Με αυτόν τον τρόπο, συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, όπου η Toyota συνεχίζει να μειώνει τη διαφορά από την πρώτη θέση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top