ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε στην ΑΕΛ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Πίτι!

Ήρθε στην ΑΕΛ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Πίτι!

Στην εμπειρία του στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και στη μετακίνησή του στην Ινδία σε ηλικία 38 ετών αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρώην μέσος της Λαμίας, Πίτι.

Ο Ισπανός χαφ, που φόρεσε τα τελευταία χρόνια τη φανέλα της Λαμίας, της Α.Ε. Λάρισας και της ΑΕΛ Λεμεσού, μίλησε στην As, όπου ανέφερε ότι οι Φθιωτοί του κατέθεσαν πρόταση για να μείνει είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ως αθλητικός διευθυντής, όμως εξήγησε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της Τζαμσχενπούρ της Ινδίας.

Αναλυτικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για την θητεία του σε Κύπρο και Ελλάδα: «Άφησα τη Ράγιο γιατί ήθελα αλλαγή σκηνικού. Είχα περάσει μία ζωή στο Βαγιέκας, με περισσότερες χαρές παρά λύπες.

Πήγα στην ΑΕΛ Λεμεσού για να προσπαθήσω να κερδίσω το πρωτάθλημα και βγήκαμε στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που δεν ήταν άσχημο. Είχα μία πρόταση από Ελλάδα (Α.Ε. Λάρισας και Λαμία) και συνέχισα την περιπέτεια.

Πάντα έλεγα ότι ήταν η τελευταία μου χρονιά, γιατί γιορτάζεις τα γενέθλιά σου και το σώμα σου σου στέλνει μηνήματα, αλλά παίζω ακόμα 32-33 ματς της σεζόν, σκοράρω και νιώθω καλά. Μέχρι το σώμα μου να μου πει “αρκετά”, θα συνεχίσω να παίζω».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Σε σχέση με το ισπανικό, το ελληνικό είναι ένα επίπεδο κάτω. Αν εξαιρέσεις τις μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, μπορείς να πεις ότι μοιάζει με την Β’ Ισπανίας. Ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο δυνατός όσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, που είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο».

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα επιτρέπονται μέσα στα γήπεδα, δεν είναι σαν την Ισπανία που μπορείς να τιμωρηθείς με πρόστιμο για ένα πανό. Όλα γίνονται εκεί, καπνογόνα, φωτοβολίδες. Είναι ένα κάπως επικίνδυνο περιβάλλον, ειδικά για παιδιά.

Πρέπει να φροντίσουν περισσότερο την ασφάλεια, γιατί μία μέρα η κατάσταση θα ξεφύγει και θα υπάρξουν πολλά προβλήματα. Όταν κάνεις ζέσταμα βλέπεις ότι δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και φοβάσαι ότι μπορεί κάτι να γίνει.

Τις τελευταίες αγωνιστικές πήγαμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα ήταν τρομακτική. Φαινόταν σαν να καίγεται όλο το γήπεδο, ήταν μία ατμόσφαιρα που δεν είχα ξαναζήσει και ήταν επικίνδυνα, μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες».

Για το αν του ζήτησαν να συνεχίσει στην Ελλάδα: «Ναι, ήταν πολύ ευχαριστημένοι, μου έκαναν προσφορά να μείνω ως παίκτης, ως αθλητικός διευθυντής, ως προπονητής, αλλά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση από την Ινδία».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top