ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League: Κέρδισαν στα πέναλτι οι Αγγλοι τον… «τελικό της παρηγοριάς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Nations League: Κέρδισαν στα πέναλτι οι Αγγλοι τον… «τελικό της παρηγοριάς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση! Οι Άγγλοι επικράτησαν στα πέναλτι, αλλά σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο, αφού η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, απλώς τερμάτισε στην 3η θέση του Nations League, αφήνοντας τέταρτη την Ελβετία.

Μια φορά βγήκαν κι αυτοί νικητές σε διαδικασία πέναλτι κι αυτό δεν είχε κανένα υλικό αντίκρισμα, εκτός από μία πιθανή ψυχολογική ανάταση ενόψει της συνέχειας.

Άγνωστο γιατί, το Nations League είχε και μικρό τελικό, ίσως για να μην γυρίσουν πρόωρα στο νησί οι ορδές των Άγγλων οπαδών που ταξίδεψαν μέχρι την Πορτογαλία.

Το ματς όμως έμοιαζε με μαρτύριο μες τον καυτό ιβηρικό ήλιο.

Οι Άγγλοι έπαιξαν σχεδόν μονότερμα την Ελβετία, όμως το λυτρωτικό γκολ δεν ερχόταν ποτέ. Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε από νωρίς με τον Κέιν (3’) και συνεχίστηκε με Στέρλινγκ (14’) και Άλι (36’).

Το γκολ ήρθε στο 84ο λεπτό με τον Κάλουμ Γουίλσον, όμως μετά από εξέταση του VAR ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ είχε κάνει επιθετικό φάουλ, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ.

Ο μικρός τελικός έφτασε μετά την παράταση και στα πέναλτι, όπου και οι 6 παίκτες που επέλεξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ευστόχησαν στα χτυπήματα τους!

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το 12ο πέναλτι του Ντρμιτς και με συνολικό σκορ 6-5 τα λιοντάρια τερμάτισαν στην τρίτη θέση του πρώτου Nations League στην ιστορία.

Η νίκη αυτή δίνει στους Άγγλους 5.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ επίσης τα «τρία λιοντάρια», δείχνουν να βάζουν τέλος στην κάκιστη παράδοση από την «άσπρη βούλα», καθώς για πρώτη φορά βγαίνουν «ζωντανοί» από δύο σερί διαδικασίες πέναλτι.

Η τελευταία ήταν κόντρα στην Κολομβία στο Μουντιάλ του 2018, όπου μέσω της «άσπρης βούλας» πέρασαν στα προημιτελικά.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top