ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Κονναφής τι ΛΕΕΙ… Υπάρχει ή ΟΧΙ καθυστέρηση…

O Κονναφής τι ΛΕΕΙ… Υπάρχει ή ΟΧΙ καθυστέρηση…

Τις απογευματινές ώρες ο Απόλλωνας μαθαίνει αντίπαλο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Ληγκ, αύριο αρχίζει προετοιμασία. Την Παρασκευή η αποστολή φεύγει για Αυστρία.

Στις τάξεις του κόσμου, είναι πολλοί που θεωρούν ότι υπάρχει καθυστέρηση στη ρύθμιση σημαντικών ζητημάτων του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Τα βασικά «κεφάλαια» λίγο-πολύ είναι γνωστά: Είναι η απόκτηση κεντρικού χαφ, επιθετικού κορυφής, αλλά η επιλογή του αντί – Ρομπέρζ (αν και επίσημα δεν είπαν ακόμα ξεκάθαρα τι θα γίνει με τον Γάλλο), αφού ο 32χρονος παίχτης δεν θέλει να μείνει στη Λεμεσό.

Πέραν απ’ όσα βγαίνουν στον αέρα ή αφήνονται να διαρρεύσουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, σίγουρα υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν τις ξέρουμε, για το πόσο προχωρημένες είναι οι «λύσεις» για τις παραπάνω εκκρεμότητες.

Ο άνθρωπος που έχει το γενικό πρόσταγμα, να χτίσει την ομάδα της περιόδου 2019-20, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής, εννοείται γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα, αν άργησαν ή όχι, να κλείσουν μερικά ανοικτά «μέτωπα» του προγραμματισμού.

Π.Χ. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top