LIFESTYLE

«Πάμε Πακέτο»: Έκπληξη σε πάρτι νεόνυμφων με συνεργό γνωστό τραγουδιστή - Άναυδο το ζεύγος – VIDEO

«Πάμε Πακέτο»: Έκπληξη σε πάρτι νεόνυμφων με συνεργό γνωστό τραγουδιστή - Άναυδο το ζεύγος – VIDEO

Δύο φίλες νεόνυμφου ζεύγους, έκαναν έκπληξη στους αγαπημένους τους, μέσω της εκπομπής «Πάμε πακέτο».

Η Χρύσα και ο Μηνάς πριν από λίγες ημέρες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δύο φίλες τους αποφάσισαν να τους στείλουν πακέτο ανήμερα του γάμου τους.

Οι δύο κοπέλες, με συνεργό τους τον τραγουδιστή Νίκο Απέργη διοργάνωσαν μια έκπληξη– έφοδο, την οποία θα τη θυμούνται για μια ζωή. 

Τα πιο πάνω, θα λάβουν χώρα στο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Ελλάδα το Σάββατο (22/6).

Στο ίδιο επεισόδιο θα γνωρίσουμε τον «Οδυσσέα των βυθών», έναν δραστήριο έφηβο που δημιούργησε τη δική του περιβαλλοντική ομάδα, την Beach Cleaning, με σκοπό τον καθαρισμό των ακτών και του βυθού της θάλασσας.

Ακόμη, οι αποστολείς του τρίτου πακέτου έχουν κατακτήσει ήδη μια θέση στο βιβλίο Γκίνες... 19 αδέρφια, 50 εγγόνια και 18 δισέγγονα συνθέτουν την μεγαλύτερη οικογένεια πολυτέκνων της Ελλάδας.

Σήμερα στη ζωή βρίσκονται τα 15 αδέρφια. Όλα κατοικούν σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας εκτός από την παραλήπτρια, τη Στέλλα, η οποία ζει στην Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=LhxDJeYyFbQ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top