ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί έφυγε απο την Λίβερπουλ ο Σουάρες

Γιατί έφυγε απο την Λίβερπουλ ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως ο βασικός λόγος της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ ήταν ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπιζόταν από το σύνολο των βρετανικών εφημερίδων.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των εφημερίδων του Νησιού εξ αιτίας της συμπεριφοράς του δεχόμενος έντονη κριτική.Αυτό ήταν κάτι το οποίο εκνεύρισε αφάνταστα τον Σουάρες και αποτέλεσε μία από τις αιτίες για να φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.

«Είπα αρκετά για να με αφήσουν ήσυχο και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έφυγα μιας και τα δημοσιεύματα με είχαν κουράσει. Αλλά ακόμα φαίνεται πως ψάχνουν για μένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εκστρατεία του αγγλικού Τύπου εναντίον μου, αλλά όπως φαίνεται τους λείπω. Ασκούν τόσο μεγάλη κριτική προς το πρόσωπό μου που ψάχνουν οτιδήποτε, ακόμη και κάτι που δεν ισχύει, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή», υπογράμμισε ο Ουρουγουανός φορ της Μπαρτσελόνα

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top