ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MSPS «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ΔΤ

MSPS «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ΔΤ

Μια ακόμα διάκριση για την MSPS!

Η MSPS τιμήθηκε με τον τίτλο «Greek Business Champion» στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργανώθηκαν για 5η συνεχή χρονιά απο την Direction υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και του ΣΕΒ.


Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς μιας δυνατής ομάδας, η οποία διαθέτει κοινή κουλτούρα, στόχους και όραμα.


Είναι η απόδειξη μιας πετυχημένης στρατηγικής που βασίζεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό όλων των εργαλείων και όλων των touchpoints, με στόχο, τη μέγιστη επικοινωνιακή απόδοση των brands των πελατών μας. Αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει την MSPS ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο PR< BTL,Sales & Integrated Marketing Communications, διατηρώντας γραφεία σε Αθήνα, Σόφια, Βουκουρέστι και Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top