ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ένταση στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο – Διαφώνησαν για τα συνθήματα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ένταση στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο – Διαφώνησαν για τα συνθήματα

Ένταση σημειώθηκε μετά την ομιλία του Δημάρχου Αμμοχώστου, έξω από το Προεδρικό μέγαρο την Παρασκευή (28/6) όπου διαδραματίζεται εκδήλωση διαμαρτυρίας για την πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της ομιλίας, παρευρισκόμενοι, φώναζαν «Η Κύπρος είναι Ελληνική» και άλλοι «Η Κύπρος ανήκει στον λαό της» με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση μεταξύ τους.

«Είμαστε εδώ για να πούμε στον Πρόεδρο ότι ο λαός και αυτός ο λαός που είναι εδώ πενθεί δεν γλεντά. Ο λαός θέλει λύση στα σωστά πλαίσια. Δεν θέλουμε να ακούμε ιστορίες για δύο κράτη. Μία Κύπρος υπάρχει και αυτή είναι η επανενωμένη ομοσπονδιακή Κύπρος», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, Αλέξης Γαλανός.

Επίσης, ανέφερε: «Προεδρε προχωράτε όπως προχωρούσατε προεκλογικά προς τη κατεύθυνση της λύσης. Μπορεί να υπάρχουν κατεστημένα που δεν θέλουν λύση, όμως η υστεροφημία σας στηρίζεται στη λύση του Κυπριακού». 

Στην συνέχεια εισήλθε με αντιπροσωπεία εντός του Προεδρικού για να παραδώσει υπόμνημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top