Megabet Plus: Στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου

Megabet Plus: Στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου

Φιλανθρωπικό δείπνο με την τραγουδίστρια Ευσταθία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (3/7) το βράδυ στο ξενοδοχείο Lebay για στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου.


Το παρών τους έδωσαν ο Chairman της Megabet Plus, Νίκο Λακονίκο και ο CEO, Λάζαρος Φιλίππου με τις συζύγους τους καθώς επίσης και προσωπικό της εταιρείας.

Στην εκδήλωση η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής, Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Χρυστάλλα Δακτυλιάδου ευχαρίστησε την Megabet Plus και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεισφορά του Λάζαρου Φιλίππου, ο οποίος της έδωσε ένα δώρο με εικόνα του Γέροντα Παΐσιου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.