Megabet Plus: Στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου

Megabet Plus: Στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου

Φιλανθρωπικό δείπνο με την τραγουδίστρια Ευσταθία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (3/7) το βράδυ στο ξενοδοχείο Lebay για στήριξη του Ιασώνειου Κέντρου.


Το παρών τους έδωσαν ο Chairman της Megabet Plus, Νίκο Λακονίκο και ο CEO, Λάζαρος Φιλίππου με τις συζύγους τους καθώς επίσης και προσωπικό της εταιρείας.

Στην εκδήλωση η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής, Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Χρυστάλλα Δακτυλιάδου ευχαρίστησε την Megabet Plus και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεισφορά του Λάζαρου Φιλίππου, ο οποίος της έδωσε ένα δώρο με εικόνα του Γέροντα Παΐσιου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE