ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο αντίπαλος του Κεραυνού στην Α’ προκριματική φάση του Basketball Champions League

Ο αντίπαλος του Κεραυνού στην Α’  προκριματική φάση του Basketball Champions League

Ο Κεραυνός θα συμμετέχει στην α’ προκριματική φάση του Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, μία θέση που εξασφάλισε από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο Κεραυνός θα τεθεί αντιμέτωπος με την περσινή πρωταθλήτρια Δανίας, Μπάκεν Μπέαρς, με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο νικητής του ζευγαριού Κεραυνός-Μπάκεν, θα αντιμετωπίσει στον β’ προκριματικό γύρο την Λιετκάμπελις, από την Λιθουανία.

Η ομάδα του Στροβόλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 17 Σεπτεμβρίου 2019, για τον α’ προκριματικό γύρο, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Σε περίπτωση πρόκρισης για την κυπριακή ομάδα, οι αγώνες για τον β’ προκριματικό γύρο θα διεξαχθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 και στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Εάν ο Κεραυνός καταφέρει να προκριθεί στην κανονική διάρκεια του Basketball Champions League, οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 8 ή 9 Οκτωβρίου 2019 μέχρι τις 4 ή 5 Φεβρουαρίου 2020.

Στην περίπτωση όπου ο Κεραυνός αποκλειστεί από τα προκριματικά του Basketball Champions League, τότε θα εξασφαλίσει αυτόματα την συμμετοχή του στην κανονική διάρκεια του FIBA Europe Cup, όπου οι αγώνες για την α’ φάση θα ξεκινήσουν από τις 16 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top