ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κύπρο – Βγαίνει το… ΦΙΡΜΑΝΙ

Στην Κύπρο – Βγαίνει το… ΦΙΡΜΑΝΙ

Εδώ και μερικές ώρες είναι ξανά στην Κύπρο ο Εμίλιο Νσούε.  Ο ακραίος αμυντικός είναι ξανά στην πατρίδα μας, όχι για τον ΑΠΟΕΛ (ομάδα που αγωνίστηκε στο προηγούμενο πέρασμα του από την Κύπρο), αλλά για χάρη του Απόλλωνα.

Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Λεμεσιανής ομάδας και παίκτη και τα τυπικά απομένουν για να αναρτηθεί η ανακοίνωση απόκτησης του από την επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα.

Ο Νσούε δεν θα είναι στη διάθεση του Αυγουστή για τον αγώνα με την Κάουνο Ζαλγκίρις μιας και χθες έγινε γνωστός ο κατάλογος παικτών που θα έχει στις επιλογές του ο Κύπριος κόουτς και θα… τρέξει ο παίκτης για να μπορέσει να φτάσει όσο πιο νωρίς γίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και στο επίπεδο που βρίσκονται οι νέοι συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: 

Τινάζει την ΜΠΑΝΚΑ με Ενσούε ο Απόλλωνας!

Έρχεται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για άλλον έναν πρώην ΑΠΟΕΛίστα!

Ισοφαρίζει με… Ενσούε! («ΠΟΛΕΜΟΣ» ΑΠΟΕΛ/Απόλλων)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top