Στη Λεμεσό η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - Σπέχαρ

Στη Λεμεσό η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - Σπέχαρ

Στη Λεμεσό, την Τετάρτη 10/07, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με την κα. Σπέχαρ στην οικία του, στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 08/07, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Mediterranean.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE