ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζητούν φίλοι και «ΕΧΘΡΟΙ» για το μπάτζετ… Τι ΛΕΝΕ στη Μεσολογγίου

Συζητούν φίλοι και «ΕΧΘΡΟΙ» για το μπάτζετ… Τι ΛΕΝΕ στη Μεσολογγίου

Την τελευταία δεκαετία στα ποδοσφαιρικά στέκια, συζητιέται περισσότερο το… ύψος του προϋπολογισμού που έχει κάθε χρόνο η μόνιμη πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Τις τελευταίες μέρες στην ατζέντα των συζητήσεων, έχει μπει κι ο Απόλλωνας. Με αφορμή τις εκκωφαντικές κινήσεις ενίσχυσης που έκανε η διοίκηση Νίκου Κίρζη.

Δεν συζητούν μόνο οι Απολλωνίστες, για το ότι πλέον δεν διακατέχεται από τσιγκουνιά η διοίκηση, αλλά και υποστηρικτές άλλων ομάδων.

Βγήκαν και ανώνυμα δημοσιεύματα, σε άλλες ιστοσελίδες, ότι ο προϋπολογισμός των κυανολεύκων θα φτάσει περίπου στα επίπεδα του ΑΠΟΕΛ! Από που προέρχονται αυτά, δεν είναι δική μας δουλειά να το «ανακαλύψουμε», ας το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ομάδας.

Μόνο που δεν τα έχουν δικαιολογήσει, με ακριβή νούμερα, για τις απολαβές των νέων παιχτών, αλλά και με τα ποσά που δόθηκαν για αγορά δικαιωμάτων κάποιων εξ αυτών.

Οικονομολόγοι δεν είμαστε, αλλά με τα… πέντε μαθηματικά που γνωρίζουμε, δεν νομίζουμε το μπάτζετ του Απόλλωνα να έφτασε στα επίπεδα της ομάδας που μονοπωλεί τους τίτλους.

Η πραγματικότητα είναι ότι η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, δικαιολογείται απόλυτα από τους ίδιους τους οπαδούς της (αν όχι απ’ όλους τους περισσότερους), να «τζογάρει» λίγο παραπάνω με καινούργιους παίχτες.

Για τους εξής λόγους: Ήταν πλήρως αποτυχημένη η χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις, η οποία οικονομικά βγήκε με μικρό πλεόνασμα, επειδή εξασφαλίστηκαν 6 και πλέον εκατομμύρια ευρώ, από την πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Ληγκ.

Επίσης έφυγαν σημαντικά στελέχη (βάζουμε σε αυτή την κατηγορία και τον Ρομπέρζ) και είναι αναγκασμένοι οι διοικούντες, να ρίξουν χρήμα για να καταστήσουν ξανά δυνατή την ομάδα.

Πάντως από την οδό Μεσολογγίου, βγαίνει ότι το ύψος του προϋπολογισμού, θα κινείται περίπου στα επίπεδα της περασμένης χρονιάς.

Όλα αυτά λίγη σημασία έχουν για τον μέσο Απολλωνίστα. Οι προσδοκίες που έχει είναι να δει την ομάδα, να μην μένει από καύσιμα όπως πέρσι κι όχι απλώς να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλος, αλλά να καταφέρει να τους ξεδιψάσει, μετά από 14 χρόνια.

Όλα τ’ άλλα, στο σημείο που βρίσκεται ο Απόλλωνας, είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top