ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει να βρει τον Γιάννη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο – Κλείνει στους Μπακς!

Πάει να βρει τον Γιάννη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο – Κλείνει στους Μπακς!

Η συμφωνία φαίνεται πως είναι οριστική. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετακομίζει στο ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς με διετές συμβόλαιο δίπλα στον αδελφό του Γιάννη.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και όπως αναφέρει το eurohoops ο διεθνής πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Σημειώνεται ότι όπως είχατε διαβάσει πριν από λίγες μέρες από το SDNA ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη που είχε ζητήσει σχεδόν διπλασιασμό των χρωμάτων που λάμβανε.

Ο παίκτης είχε ακουστεί ότι θα αγωνιζόταν και στο Summer League με τη φανέλα των «ελαφιών» ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Οι Μπακς υπογράφοντας τον Θανάση θα έχουν μία παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς στο ρόστερ τους θα διαθέτουν δύο αδέρφια από δύο διαφορετικές οικογένειες! Υπενθυμίζεται ότι δίπλα στον Μπρουκ Λόπεζ έχουν υπογράψει τον αδελφό του Ρόμπιν ενώ δίπλα στον Γιάννη θα προστεθεί ο Θανάσης.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top