ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συμφωνία στρατηγικής σημασίας μεταξύ του Ομίλου Alexandrion και της V.M. Cavaway

Συμφωνία στρατηγικής σημασίας μεταξύ του Ομίλου Alexandrion και της V.M. Cavaway

Ο Όμιλος Alexandrion, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την V.M. Cavaway, για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπης Ανταγωνισμου στην Κύπρο.

Η εταιρεία Cavaway ιδρύθηκε το 2004 με έδρα τη Λάρνακα, με στόχο την πώληση και διανομή ποτών στην Κύπρο. Επέδειξε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον κλάδο, εξυπηρετώντας σήμερα ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πελατών σε παγκύπρια βάση.

Με την ένταξή της στον Όμιλο Alexandrion, τον μεγαλύτερο παραγωγό αλκοολούχων ποτών και κρασιών στην Ρουμανία, δημιουργούνται όλες οι συνέργειες και προϋποθέσεις για να εξελιχθεί η CAVAWAY σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην Κυπριακή αγορά ποτών υλοποιώντας έτσι το όραμα και τον στόχο που τέθηκε στην ίδρυση της εταιρείας.

Ο Όμιλος Alexandrion, με εξαγωγές των προϊόντων του σε περισσότερες από 50 χώρες, από το 2017 έχει μεταφέρει τη βάση των διεθνών δραστηριοτήτων του στην Κύπρο, για να υλοποιήσει τον στρατηγικό σχεδιασμό του για επέκταση διεθνώς. Μετα τις ανακοινώσεις του ανοίγματος των γραφείων του στη Βραζιλία και της ανοικοδόμησης του μεγαλύτερου αποστακτηρίου οινοπνευματοδών ποτών στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, μέσω της νέας συνεργασίας με την Cavaway, αποδεικνύει έμπρακτα ότι θεωρεί την Κύπρο μία χώρα με μεγάλες επιχειρηματικές προοπτικές.

Η ομάδα της Cavaway, με την πολύχρονη εμπειρία και την βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, σε συνδιασμό με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία ενός κολοσσού όπως ο Ομίλος Alexandrion, αποτελούν εχέγγυα για το άνοιγμα νέων οριζόντων και προοπτικών για την ανάπτυξη της Cavaway.
Οι νέοι στόχοι της Cavaway είναι η παρουσίαση στην αγορά καινοτόμων λύσεων και η εξασφάλιση νέων συνεργασιών, με γνώμονα πάντοτε την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και την προσφορά άριστων ποιοτικά προϊόντων στους καταναλωτές.

Εκ μέρους του Ομίλου Alexandrion, ο κος Nawaf Salameh, Πρόεδρος του Ομίλου και ο κος Στέλιος Σάββα, CEO του Ομίλου, δήλωσαν ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο συνεργάτη στην Κυπριακή αγορά και καλωσορίζουν την Cavaway στην οικογένεια του Alexandrion.

‘’Για την ομάδα της Cavaway είναι τεράστια πρόκληση η ενταξη της κατω απο την ομπρελα ενος από τους μεγαλύτερους και πιό καταξιωμένους Ομίλους ποτών’’ δήλωσε από την πλευρά του ο κος Βάσος Μωϋσέως, που μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας παραμένει Director της εταιρείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top