ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Syoss, πήγε στην…παραλία!

Το Syoss, πήγε στην…παραλία!

Με καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστά μπικίνι, δροσερά ποτά και δώρα το Syoss συνεχίζει να γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στην κυπριακή αγορά.

Αυτή τη φορά, το Syoss «επισκέφθηκε» το δημοφιλές beach bar, Kaliva on the Beach στην Αγία Νάπα και μοίρασε εκπλήξεις σε όσους πήγαν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη ημέρα στην παραλία.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 14 Ιουλίου η παρουσιάστρια-μοντέλο Μαρία Κορτζιά μαζί με τα μοντέλα του Syoss υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους επισκέπτες του Kaliva on the Beach και μοίρασαν σε όλους εκατοντάδες προϊόντα της πλούσιας γκάμας του Syoss στην περιποίηση και το styling των μαλλιών. Η χαρούμενη διάθεση των κοριτσιών σε συνδυασμό με τα δώρα δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο κάνοντας την κυριακάτικη εξόρμηση στην παραλία, ακόμα πιο όμορφη. Οι επισκέπτες του beach bar ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην έκπληξη που τους επεφύλαξε το Syoss και φωτογραφήθηκαν με τη Μαρία Κορτζιά.
Η GPM-Henkel γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας του κορυφαίου hair brand στην Κύπρο. Από το 2009 οι καταναλωτές δείχνουν ανελλιπώς την εμπιστοσύνη τους στην επαγγελματική ποιότητα του Syoss αφού τους προσφέρει λαμπερά και υγιή μαλλιά, αποχρώσεις μακράς διάρκειας και τους βοηθά να δημιουργήσουν ξεχωριστά χτενίσματα με κράτημα σαν να βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο!

Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από κορυφαίους κομμωτές και hair stylists, τα προϊόντα Syoss προσφέρουν στους καταναλωτές επαγγελματική περιποίηση σε προσιτή τιμή, ενώ η ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι τεχνολογίες “Salon Precision System” και “Saloplex” που εμπεριέχονται στα προϊόντα Syoss, φροντίζουν τα μαλλιά επαναφέροντας τις υγιείς ιδιότητες τους χωρίς επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Syoss – επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top