ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δουλειά το πρωί πριν το επόμενο… ΤΕΣΤ – Η απόφαση που περιμένουν

Δουλειά το πρωί πριν το επόμενο… ΤΕΣΤ – Η απόφαση που περιμένουν

Πρωινή προπόνηση την Τρίτη για την ΑΕΛ (κεντρική φωτογραφία) και το απόγευμα τρίτο φιλικό παιχνίδι επί Βουλγαρικού εδάφους.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 την Ολεσάντρια Ουκρανίας.  Από την περασμένη Κυριακή η αποστολή της ΑΕΛ έφυγε από το προπονητικό κέντρο του Πράβετς και μεταφέρθηκε το σκηνικό της προετοιμασίας της στη Σόφια.

Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, πέρα από το σημερινό φιλικό παιχνίδι και τις καθημερινές προπονήσεις, έχει προγραμματίσει το τελευταίο… τεστ πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης, για το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 18:00 με τη Σέκτζια Ισραήλ.

Ο Φιντέλις Ιρένε δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΛ στη Βουλγαρία, μιας και φαίνεται να μην έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει παρυσιαστεί με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το διαβατήριο.  Ο Αντόνια κανονικά από την περασμένη Κυριακή έχει ενσωματωθεί με την αποστολή των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Εν τω μεταξύ, από χθες και τυπικά εγγράφηκαν στα μητρώα της ΚΟΠ ως παίκτες της ΑΕΛ οι Ράσο και Παντελή.  Δύο παίκτες που για ένα εξάμηνο στην περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν υπό τη μορφή δανεισμού στη Γελγκάβα Λετονίας.  Φαίνεται ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αποφασίσει να κρατήσει για τη νέα σεζόν τους παίκτες υπό τις οδηγίες του, να τους υπολογίζει, κάτι που φάνηκε και μέσα από τα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΛ όπου τους έχει χρησιμοποιήσει.

Στα της περαιτέρω ενίσχυσης, θυμίζουμε η ΑΕΛ έχει κάνει δύο μεταγραφές αυτές των Κάρλος και Γκαζαριάν, αυτό που αφήνεται να νοηθεί ότι περιμένουν μονάχα την απόφαση του ΑΠΟΕΛ για τον Μακρή.

Διαβάστε επίσης:

Πιο ΚΟΝΤΑ ο Μακρής – Με ποιο ΣΤΑΤΟΥΣ τον θέλουν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top