Nεόφυτε… ΕΧΟΥΜΕ πρόβλημα;

Nεόφυτε… ΕΧΟΥΜΕ πρόβλημα;

Υπάρχει στασιμότητα τα ανοικτά «μέτωπα» ενίσχυσης της Ομόνοιας. Χθες ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του νεαρού Νικόλα Παναγιώτου, αλλά δεν πρόκειται για παίχτη πρώτης γραμμής. 

Το παραδέχονται ακόμα και πρόσωπα που είναι πιο κοντά στον αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας, ότι κάπου «χάθηκε» η ροή στον εμβολιασμό της ομάδας.

Οι πράσινοι θέλουν τουλάχιστον πέντε ακόμα καινούργιους παίχτες.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα που… τρενάρει τις εξελίξεις, καλό θα είναι να το βγάλει προς τα έξω (με κάποιο τρόπο) ο Νεόφυτος Λάρκου.

Όσο περνά ο χρόνος, λογικά θα νιώθει πιο έντονα το… βάρος του πόστου που ανέλαβε πριν μερικούς μήνες.

Πολύ περισσότερο για μια ομάδα, όπως είναι η Ομόνοια, που πέρασαν αρκετά χρόνια για να… γελάσουν τα χειλάκια του Λαού της.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE