ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο ο νυκτερινός αγώνας για το πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos

Το Σάββατο ο νυκτερινός αγώνας για το πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos

4ος Αγώνας Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift By Psaltis Eneos 2019

Το Σάββατο 20 Ιουλίου διοργανώνεται από το Power Drift Club ο 4ος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Το Power Drift Club πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πίστα Achna Speedway νυχτερινό αγώνα, ο οποίος αναμένετε να είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους. Τρανό παράδειγμα είναι η περσινή χρονιά όπου ο εντυπωσιακότερος αγώνας ήταν και πάλι βραδινός στο Λιμάνι της Λεμεσού, ενώ αναμφίβολα και φέτος αναμένετε να κλέψει τις εντυπώσεις. Χώρος διεξαγωγής και αυτού του αγώνα η πίστα Achna SpeedWay και πιο συγκεκριμένα το γνωστό σε όλους “Parking”. Στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλάζει εξολοκλήρου η πίστα όπως την γνωρίζαμε μέχρι τώρα αφού μετατρέπεται σε μια εξαιρετικά γρήγορη και απαιτητική διαδρομή η οποία αυξάνει το βαθμό δυσκολίας στους διαγωνιζομένους.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις τέσσερις το απόγευμα με περάσματα προθέρμανσης από όλους του διαγωνιζόμενους οδηγούς και θα ακολουθήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα για να βγουν τα ζευγάρια των διπλών περασμάτων, η δράση κορυφώνεται με το θεαματικότερο κομμάτι του αγώνα, τις διπλές μονομαχίες.


Από τις συμμετοχές στην κατηγορία Pro ξεχωρίζουμε τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος Νικόλα Νικόλα Πατάκ. Μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι και ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Χριστοφόρου “Έλα Κόκο” ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό. Ακόμα ένας οδηγός που είναι πάντα στη διεκδίκηση της νίκης είναι και ο Πάμπος Χαραλάμπους “Τάλι” ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά αρκετό καιρό. Ανάμεσα στα φαβορί για την νίκη είναι και ο πάντα εντυπωσιακός Κυριάκος Μάριου “Τσόδας” αλλά και ο Άντρος Αντωνίου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είχαμε μέχρι στιγμής τρείς διαφορετικούς νικητές στους πρώτους τρείς αγώνες, γεγονός που καθιστά αμφίρροπο και αυτό τον αγώνα.
Στην κατηγορία Semi pro ξεχωρίζει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σάββας Συμιανός ο οποίος έδειξε να ανεβάζει επίπεδο την φετινή χρονιά. Στα φαβορί είναι επίσης ο νικητής του προηγούμενου αγώνα και δεύτερος στο πρωτάθλημα νεαρός Βασίλης Χριστοφόρου και επίσης ο περσινός πρωταθλητής και νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς Πόλυς. Και σε αυτή την κατηγορία είχαμε επίσης τρείς διαφορετικούς νικητές στους τρείς πρώτους αγώνες και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.


Χορηγός του αγώνα, καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift, είναι η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top