ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφτασε κοντά στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ σε ένα βράδυ – θρίλερ, αλλά… και ΑΠΟΕΛ

Έφτασε κοντά στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ σε ένα βράδυ – θρίλερ, αλλά… και ΑΠΟΕΛ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια… ανάσα από το να βρεθεί στην κλήρωση με τους ισχυρούς αλλά η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μίλησε στο τέλος και στέρησε από τον Δικέφαλο την ευκαιρία σε ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό βράδυ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε τις ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League δεδομένου πως υπήρχε η πιθανότητα να βρεθεί στους ισχυρούς του τρίτου προκριματικού.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα της Κλουζ με την Αστάνα, με τους Ρουμάνους να τα παίζουν όλα γι΄όλα στην έδρα τους μετά το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού. Παράλληλα, ήταν άμεσα ενδιαφερομένοι στο παιχνίδι της Πιαστ Γκλίβιτσε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και της Λουντογκόρετς με την Φερεντσβάρος.

Κατά δεύτερο λόγο σε αυτό της Σέλτικ και την Σαράγεβο δεδομένου πως οι Σκωτσέζοι είχαν… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Σε περίπτωση αποκλεισμού λοιπόν τριών εκ των τεσσάρων φαβορί, ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν αυτόματα στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Το βράδυ εξελίχθηκε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ καθώς η Λουντογκόρετς δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο έχασε από την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και γνώρισε νέα ήττα με 2-3.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι -ωστόσο- και εκεί που επικεντρώθηκε όλο το ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της εξέλιξης του ματς ήταν στη Ρουμανία καθώς η Κλουζ παρά το αρχικό σοκ από την Αστάνα, απάντησε για το 2-1 και στην ουσία έψαχνε σε όλο το β΄ημίχρονο το γκολ πρόκρισης! Εν τέλει το βρήκε στο 74΄, κάνοντας το 3-1, αφήνοντας εκτός την Αστάνα.

Την ίδια ώρα η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε στην έδρα της, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε με πέναλτι στο 82΄, κορυφώνοντας μέχρι τέλους την αγωνία. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 87′, ήρθε και η απόλυτη ανατροπή, με τον Βολκόφ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το 1-2 και «κλειδώνοντας» την πρόκριση για την ομάδα του.

Πλέον, ο Δικέφαλος θα βρεθεί στην κλήρωση της Δευτέρας (22/07) ως ανίσχυρος, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους τον Άγιαξ και απο τα ζευγαρια που θα περιλαμβάνουν τους Σέλτικ, Κοπεγχάγη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ΜΠΑΤΕ και ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top