ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη 40χρονος μετά από 8 μήνες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη 40χρονος μετά από 8 μήνες

Τον έψαχνε η Αστυνομία για την απόπειρα δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. 

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (28/7) βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 58χρονου που είχε διαπραχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία. 

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11μ.μ το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2018, ο 57χρονος Νίκος Ροδοθέου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λευκωσίας δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς, στο πίσω μέρος του οχήματος, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε.

Οι πυροβολισμοί φαίνεται να ρίφθηκαν από δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με την οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top