ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒIΟΛΟΓΟΥ:«Έχοντας μικρή ταχύτητα... χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν»

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒIΟΛΟΓΟΥ:«Έχοντας μικρή ταχύτητα... χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν»

 Σοκάρουν οι ψύχραιμες αποκαλύψεις του 27χρονου δολοφόνου στην Ελλάδα ο οποίος παραδέχθηκε όλες τις εγκληματικές πράξεις που διέπραττε. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» στην Ελλάδα, ο 27χρονος παραδέχεται, σύμφωνα με τον ίδιο ότι «έχει πειράξει με αυτόν τον τρόπο πολλές κοπέλες». «Έχοντας μικρή ταχύτητα με το αυτοκίνητο, χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν» λέει χαρακτηριστικά.

«Πολλές φορές κατέβαινα να ζητήσω συγγνώμη. Ήθελα να τις γνωρίσω. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά» ανέφερε ο 27χρονος.

Περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του κατά την ανακριτική διαδικασία αποκάλυψε πως «συνήθως ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα, τις ενοχλούσα και κάποιες που μου άρεσαν, τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αυτοκίνητο και της είπα πως ήμουν αφηρημένος. Της ζήτησα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να την πάω στο νοσοκομείο. Ήθελα απλά να γνωριστώ μαζί της».

Με απόλυτη ψυχραιμία ο 27χρονος καθομολογία δολοφόνος, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον. 

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας. 


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top