ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚτζήδικη ασπίδα στην «μπλε χιονοστιβάδα» – Το πιθανό πλάνο Ιδιάκεθ

ΑΕΚτζήδικη ασπίδα στην «μπλε χιονοστιβάδα» – Το πιθανό πλάνο Ιδιάκεθ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα προσφέρει ασφάλεια, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να οριστικοποιηθεί η πρόκριση…

Ας το πάρουμε πρώτα από την απλή μεριά: Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Αρένα, δίνει στην ΑΕΚ τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στον αποψινό (19:30) επαναληπτικό με την Λέφσκι Σόφιας στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Δεν είναι μόνο τα γκολ που σημείωσαν στη Λάρνακα οι Γιάννου, Ρουίθ και Χέφελ, που χωρίζουν τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ με τη σοβαρότητα και την ποιότητα που έβγαλε στην έδρα της, έδειξε πως και φέτος είναι ικανή να πάει μακριά τη βαλίτσα επαναλαμβάνοντας τον περσινό άθλο, αλλά και αυτόν του Καλοκαιριού του 2011, πετυχαίνοντας ξανά είσοδο στους ομίλους της δεύτερης σε τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτό που μένει να κάνει απόψε, είναι να προσέξει πολύ απέναντι στην αποφασισμένη Λέφσκι, καθώς και για να αποδείξει πως ο χρόνος εργάζεται υπέρ της. Η ΑΕΚ, για να μην πέσει θύμα έκπληξης κι ανατροπής, θα χρειαστεί όχι μόνο να μην δεχθεί γκολ, αλλά να κυνηγήσει τουλάχιστον ένα που θα κάνει το έργο της ακόμη πιο εύκολο. Θέλει επίσης να παρουσιαστεί πιο πειστική, στέλνοντας και μηνύματα στους φίλους του για τη συνέχεια της σεζόν.

Προς το παρόν, το μυαλό των ποδοσφαιριστών και του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είναι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Θέλοντας ασφαλώς να περάσουν από τέσσερις αντίπαλους και να προκριθούν και πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε σχέση με τον αγώνα στη Λάρνακα, ο Βάσκος τεχνικός δεν αναμένεται πως θα προβεί σε αλλαγές. Θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα την ίδια συνταγή (σε σχήμα 3-4-3) με αυτήν του πρώτου αγώνα, χωρίς να αποκλείεται να βρεθούν στην ενδεκάδα ένας ή δύο εκ των Φλοριάν, Μ. Σπόλιαριτς και Ασούμπρε, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή στον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο και στα άκρα ως φουλ μπακ οι Ρουίθ (δεξιά) και Χέφελ (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μοϊσόφ με τον Τρουγιόλς και τον Γκονθάλεθ, στη μεσαία γραμμή, ο Σάστρε με έναν εκ των Κάσες – Σπόλιαριτς, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελούν οι Ακοράν, Τριτσκόφσκι και Γιάννου.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα της «μπλε χιονοστιβάδας» (ένα από τα προσωνύμια της Λέφσκι), σύμφωνα με τις ενδείξεις αναμένεται κι αυτή πως θα είναι η ίδια, με τη διαφορά ότι στη θέση του τιμωρημένου Μιλάνοφ, θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου ο Γιουρούκοφ.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top