LIKE ONLINE

Ο Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος που η δράση του ομοιάζει με του Μεταξά – Μιμητισμός ή σύμπτωση – VIDEO

Ο Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος που η δράση του ομοιάζει με του Μεταξά – Μιμητισμός ή σύμπτωση – VIDEO

Τρομακτικές ομοιότητες με Αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο γυναικών, έχει η δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά. Ομοιότητες που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν τα πλαίσια του «τυχαίου» και εμπίπτουν στα πλαίσια του μιμητισμού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόραση του Alpha Κύπρου, ο εκ των ανακριτών της υπόθεσης του Νίκου Μεταξά, Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης του ΤΑΕ Λευκωσίας, ανέφερε πως ο 35χρονος Ίλαρχος έχει τρομερές ομοιότητες με τον Αμερικανό Joel Rifkin, ως προς τη δράση του και όχι μόνο.

Ο κύριος Γιωρκάτζης, ανέφερε πως έχει στοιχεία από αρκετούς κατά συρροή δολοφόνους του εξωτερικού, όμως η περίπτωση του Joel Rifkin, ξεχωρίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=FsaYtv1ediA

Ο Rifkin, όπως και ο Μεταξάς, δεν έτρεφαν συναισθήματα για τα θύματά τους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρώτου φόνου που έκανε ο Rifkin, όπου μετά που σκότωσε την 25χρονη Heidi Balch, πήγε για ύπνο και κοιμήθηκε για έξι ώρες, πριν να πετάξει το πτώμα της.

Πέραν τούτου, όταν συνελήφθη ο Rifkin, ήταν αρκετά «χαλαρός» εξηγώντας στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν το τί έκανε με το πτώμα που εντόπισαν στο αυτοκίνητό του, ενώ όταν μπήκε στο περιπολικό, ευχαρίστησε τον αστυνομικό που άναψε το κλιματιστικό του οχήματος, καθώς όπως του είπε δεν θα είχε αυτή την πολυτέλεια εκεί που θα πήγαινε.

Ακόμη, κοινό στοιχείο των δυο είναι το γεγονός πως είχαν φαντασιώσεις πως στραγγάλιζαν τις γυναίκες που έκαναν έρωτα μαζί τους, κατά τη διάρκεια της πράξης.

Ο Μεταξάς σε μια εκ των ανακρίσεών του, είπε: ««Θέλω να σας πω ότι μετά που έκαμα τον φόνο της Μαίρη Ρόουζ περιστασιακά έρκετουν μου στο νου η στιγμή που την σκότωνα και αντί να νιώθω άσχημα και απέχθεια ένιωθα ωραία. Έκτοτε όποτε έκαμα σεξ με γυναίκα ένιωθα ότι ήθελα να το ξανακάμω. Πριν την Αριάν έκαμα σεξ και με άλλες γυναίκες και παρόλο που ήθελα να τις πνίξω δεν το έκαμα».

Πέραν τούτου, «προτιμούσαν» τα θύματά τους να είναι γυναίκες που δεν θα έψαχνε κανείς.

Ο Rifkin, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως στη Νέα Υόρκη γίνονται 2000 ανθρωποκτονίες ετησίως και πως δεν θα έψαχνε για νεκρές ιερόδουλες η Αστυνομία της πόλης, «επικεντρώθηκε» σε αυτές.

Από την άλλη, ο Νίκος Μεταξάς, «κυνηγούσε» αλλοδαπές γυναίκες, με τα γνωστά αποτελέσματα…

Ο Rifkin προτιμούσε – ως επί το πλείστων - ποταμούς και κανάλια για να «ξεφορτωθεί» τα θύματά του. Θύματα που έφτασαν τις 17 γυναίκες. Στο ίδιο «μοτίβο» κινήθηκε και ο Μεταξάς, «χρησιμοποιώντας» την Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο και το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Μοναδική «παραφωνία» του Μεταξά ήταν η Ashmita Khadka Βista, το πτώμα της οποίας «πέταξε» στο πεδίο βολής Ξιντούς.

Ένας φόνος, που ομοιάζει αρκετά με τον φόνο της Iris Sanchez, από τα χέρια του Rifkin, ο οποίος έκανε έρωτα μαζί της μέσα σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή, μέρα μεσημέρι, και την στραγγάλισε κατά τη διάρκεια του σεξ. Στη συνέχεια έβαλε το σώμα της κάτω από ένα παλιό στρώμα, σε ένα παράνομο σκουπιδότοπο δίπλα από το αεροδρόμιο JFK.

Σε ανάκρισή του, ο Μεταξάς μιλώντας για την Ashmita είπε  «κάθε φορά ερχόταν στο μυαλό μου ο πνιγμός της Livia με το φτύσιμο της με νευρίασε τόσο πολύ που την έπιασα από τον λαιμό και την έσφιξα μέχρι που πέθανε. Κάναμε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο ------ και σε περιοχή πλησίον του νέου Μall εκεί που έφτιαχναν τους δρόμους πρόσβασης. Ήταν μέρα και δεν είχα τίποτα σεντόνια, βαλίτσες ή κάτι άλλο. Θυμούμαι από την δουλειά μου στο στρατό όταν κάναμε έλεγχο για υπολείμματα βλημάτων στο πεδίο βολής Ξιντού ότι είχα εντοπίσει ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι σε ένα χωράφι με δέντρα. Οδήγησα εκεί και την έριξα μέσα στο πηγάδι».

Ένα άλλο κοινό στοιχείο των δυο ανδρών, ήταν οι στραγγαλισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς όμως αυτό να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θυμάτων τους.

Ο Νίκος Μεταξάς, στις περιπτώσεις των Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea και Maricar Valdez Arquiola, τις τοποθέτησε μέσα σε βαλίτσες, όπως έπραξε και ο Rifkin με την 21χρονη Violet O'Neill, μέρη του σώματός της οποίας βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα.

Το τελευταίο θύμα του Rifkin ήταν η 22χρονη Tiffany Bresciani, την οποία σκότωσε καθώς είχε στυτικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει κατά τη διάρκεια της πράξης. Έτσι εξοργίστηκε και την στραγγάλισε.

Από την πλευρά του ο Μεταξάς στην κατάθεσή του ημερομηνίας 25/4/2019 ισχυρίστηκε για την Maricar Valdez Arquiola πως «Πήγαμε πάνω και αφού ήπιαμε μπύρες ξεκινήσαμε ένα κάνουμε σεξ. Πρέπει να ήταν απόγευμα νωρίς το απόγευμα. Μετά την πρώτη φορά που κάναμε σεξ καθόμασταν στο κρεβάτι και ήμασταν έτοιμη να ξανακάνουμε για δεύτερη φορά. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε σεξ όταν κατά την διάρκεια δεν μπορούσα να συνεχίσω, δεν ξέρω γιατί και της είπα να περιμένει λίγο. Με κοίταξε και μου είπε «Why your ---- like papou». Εκείνη την στιγμή θόλωσα, νευρίασα και άλλο εκτός από το ότι ήδη ήμουν εκνευρισμένος που δεν μπορούσα να κάνω σεξ είχα και τις σκέψεις του πνιγμού της Livia όπως άλλες φορές. Και δεν άντεξα και την άρπαξα και την έσφιξα μέχρι που πνίγηκε και πέθανε».

Ο Rifkin, όπως και ο Μεταξάς, παραδέχθηκαν τους φόνους των θυμάτων πριν να εντοπιστούν οι σωροί τους, γράφοντας στους ανακριτές τις λεπτομέρειες με τα ονόματα, τις τοποθεσίες των σορών και τον τρόπο που δολοφόνησαν τα θύματά τους. Στην περίπτωση του Rifkin, πολλές από τις σορούς των θυμάτων του δεν βρέθηκαν ποτέ.

Δείτε το βίντεο της «δράσης» του κατά συρροή δολοφόνου Joel Rifkin:

https://www.youtube.com/watch?v=yTA72aSNkK4

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top