Samirana Boutique Hotel

Samirana Boutique Hotel

Το Samirana Boutique Hotel στην καρδιά του κέντρου της Λάρνακας Προσλαμβάνει Προσωπικό !! Κάντε Την αίτηση σας τώρα αποστέλλοντας το βιογραφικό σας στο [email protected] και αναφέροντας την αντίστοιχη θέση εργασίας.

Το 2019, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε Το Samirana Boutique Hotel στην πλατεία Ερμού, το οποίο τοποθετεί τους επισκέπτες στην του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης και των καταστημάτων και των καφετεριών του, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον παραλιακό δρόμο Φοινικούδες.

Το Samirana Boutique Hotel αποτελείται από λόμπι και καφετέρια στο ισόγειο, 4 ορόφους με 55 δωμάτια πολυτελείας και στον τελευταίο όροφο θα υπάρχει ένα πολυτελέστατο εστιατόριο με μια μαγευτική θέα .

Στο ισόγειο ένα διατηρητέο ​​κτίριο το οποίο θα αποτελέσει μέρος του ξενοδοχείου, αποτελούμενο από Beauty Salon και χαλαρωτικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE