ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Δεν μας παραπλανούν τα αρνητικά αποτελέσματα της Αούστρια» – Δήλωση Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Δεν μας παραπλανούν τα αρνητικά αποτελέσματα της Αούστρια» – Δήλωση Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στο χώρο συνεντεύξεων του «Generali Arena», ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (08/08, 21:30) για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Αούστρια Βιέννης και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Κύπριος διεθνής μέσος, Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

«Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και θέλει μεγάλη προσοχή. Η ομάδα τους είναι πληγωμένη και το γιατρικό γι΄ αυτούς θα είναι η νίκη. Θα έχουν πάθος για να καταφέρουν να ανατρέψουν το κλίμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ιστορία, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν πρέπει να δείξουμε φόβο. Πάμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι.

Θα ήταν σημαντικό να είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου, αλλά αυτοί που θα παίξουν, θα δώσουν τις λύσεις. Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό.

Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και η πιο συγκεντρωμένη ομάδα με τα λιγότερα λάθη, θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Κανένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολο. Έχουμε να κάνουμε με ενα δυνατό αντίπαλο και δεν μας παραπλανούν τα αρνητικά αποτελέσματα του. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά, που όταν είναι στα καλά τους, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Παίζει με ρόμβο η Αούστρια, της αρέσει να κρατά την μπάλα και τρέχει πολύ. Παίζουν από τον κεντρικό διάδρομο κι εμείς πρέπει να έχουμε κλειστές τις γραμμές μας, για να βρούμε τους χώρους να τους κτυπήσουμε».

Δήλωση Χάμπου Κυριάκου:

«Το ζητούμενο για εμάς εδώ στην Αυστρία, είναι το καλό αποτέλεσμα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, ούτως ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top