ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μαρκόφσκι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μαρκόφσκι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι, που έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η μεταγραφή του Μάρκο Μαρκόφσκι στην ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκε με τους Θεσσαλούς να εξηγούν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τον λόγο που το deal ματαιώθηκε.

Όπως αναφέρεται, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, αλλά την ημέρα της υπογραφής των συμβολαίων ο ατζέντης του παίκτη υπαναχώρησε σε βασικά σημεία της συμφωνίας και έτσι η μεταγραφή ματαιώθηκε με απόφαση του Αλέξη Κούγια.

Πλέον, ο 33χρονος Σέρβος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης, που ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Πρόκειται για παίκτη με μεγάλη εμπειρία από την Ελλάδα, καθώς έχει περάσει από Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ξάνθη, Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Απόλλων Σμύρνης: Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μάρκο Μαρκόφσκι. Γεννημένος στις 26 Μαΐου 1986 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1.91 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό (30 συμμ., 4 γκολ, 1 ασίστ). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Μπνέι Σακχνίν, Σερίφ Τιράσπολ, Ξάνθη, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Μπάνατ Ζρένιανιν, Μπόρατς Κάτσακ, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ζέμουν. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα Σερβίας – Μαυροβούνιου Κ-19.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top