ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεις παίκτες στη λίστα για ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ – Η… απάντηση για νέο ΜΠΑΜ από Απόλλωνα

Τρεις παίκτες στη λίστα για ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ – Η… απάντηση για νέο ΜΠΑΜ από Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα νέα του Απόλλωνα.

Ξεχώρισε η αναφορά του στο θέμα απόκτησης επιθετικού καθώς τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο ηχηρό όνομα ενώ υπάρχει μια λίστα με τρεις υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στην επίθεση με ηχηρό όνομα: «Δεν λειτουργήσαμε ποτέ με την λογική ότι πρέπει να είναι γνωστός ένας ποδοσφαιριστής για να ενταχθεί στην ομάδα. Πρέπει να πληροί τα κριτήρια. Για την ώρα δεν υπάρχει ηχηρό όνομα στην λίστα του προπονητή, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές και κανείς από αυτούς δεν είναι ηχηρό όνομα. Ήρθαν άσημοι ποδοσφαιριστές και μας βοήθησαν και ήρθαν πιο μεγάλα ονόματα και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν καθόλου».

Για Ζαλγκίρις: «Κάναμε το πρώτο βήμα στην Λιθουανία και πρέπει να διαχειριστούμε το επιμέρους σκορ μας για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Από κει και πέρα έχουμε και άλλα πράγματα να δούμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Ίσως δοθεί χρόνο σε κάποιους από τους νεοφερμένους για να εγκλιματιστούν περισσότερο».

Για την εμφάνιση: «Σαφέστατα είμαστε ευχαριστημένοι, η ομάδα ήταν αρκετά καλή αλλά είναι νωρίς να εξάγουμε συμπεράσματα. Ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Για τους νέους παίκτες και τραυματίες: «Είναι δεδομένο ότι θα ενσωματωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό και ομοιογένεια. Υπομονή για να δούμε τον Απόλλωνα όπως τον θέλουμε».

Τι γίνεται με τους Χάμπο, Περέιρα και Σελίμοβιτς; «Ο Χάμπος και ο Περέιρα ανεβάζουν ρυθμούς, θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης αν θα είναι στην αποστολή. Ο Σελίμοβιτς είναι εκτός λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο Νσούε κάνει προπονήσεις διπλές για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Για Ενσούε: «Μόλις πέντε προπονήσεις έκανε, θα δούμε».

Θα γίνει κάποια αλλαγή στον κατάλογο, όπως π.χ. να εγγραφεί και ο Μ’Πιντά; «Δεν είμαι προπονητής, εναπόκειται στον προπονητή».

Για Ρομπέρζ: «Όχι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη, οι επόμενες ώρες θα καθορίσουν τι θα συμβεί με το όλο ζήτημα».

Για Στυλιανού: «Δεν γνωρίζουμε κάτι και δεν μπορώ να τοποθετηθώ για το ποιος ενδιαφέρεται και από ποιον. Δεν μπορώ να πιθανολογώ επισήμως».

Για τον Περικλή Παπαπαναγή: «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει αλλά ήθελε να είναι κοντά στην οικογένεια του. Ήταν σημαντικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα στην ζωή και σεβαστήκαμε την επιθυμία του».

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; «Ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για το συγκεκριμένο θέμα».

Θα στείλετε άνθρωπο να δει το παιχνίδι Σάμροκ Ρόβερς-Μπραν; «Θα υπάρχει άνθρωπος εκεί αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top