ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πινελιά – Μέσα ο Σακέτι

Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πινελιά – Μέσα ο Σακέτι

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού Ντα Καρρ. Ο παίχτης βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον της νέας του ομάδας.

Ως γνωστό, επειδή έπαιξε ήδη στα προκριματικά του Γιουρόπα Ληγκ,δεν έχει δικαίωμα ο Απόλλωνας να τον δηλώσει για τους αγώνες με την Αϊντχόφεν.

Με την προσθήκη του 25χρονου παίχτη, συμπληρώνονται οι 15 θέσεις κοινοτικών-ξένων για τον κατάλογο Α’.

Επιμένουν οι πληροφορίες, ότι οι κυανόλευκοι θα αποκτήσουν άλλο έναν… έτοιμο παίχτη (άνω των 22 χρόνων) κι αυτός θα είναι κεντρικός χαφ. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αποδεσμευτεί άλλος παίχτης.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επιμένουν ότι πρώτος υποψήφιος για αποδέσμευση είναι ο Γάλλος αριστερός μπακ Μπεσάτ, όπως γράψαμε και την επόμενη μέρα του πρώτου αγώνα με την Αούστρια.

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν,είναι διαθέσιμοι οι Παπουλής και Σακέτι. Ο Αργεντινός είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Έκατσε για τρία παιχνίδια. Ο Χάμπος Κυριάκου θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα, είτε παίζοντας πιο ψηλά (οχτάρι),είτε πηγαίνοντας πιο πίσω (τεσσάρι δίπλα από τον Γιούστε).

Αν ήταν φουλ έτοιμος ο Ενσούε, θα διεκδικούσε θέση βασικού, αλλά ο Ισπανός ακόμα δεν έχει ικανοποιητικά τρεξίματα και αντοχές.

Θα είναι ένας από τους τζόκερ της ομάδας, όταν με το καλό φτάσει τους υπόλοιπους στον τομέα φυσική κατάσταση. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, με εξαίρεση αυτές του σέντερ μπακ και του τερματοφύλακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top