Όταν ΜΙΛΟΥΝ οι αριθμοί, τα ΛΟΓΙΑ περιττεύουν! 42 γκολ σε ΔΥΟ χρόνια…

Όταν ΜΙΛΟΥΝ οι αριθμοί, τα ΛΟΓΙΑ περιττεύουν! 42 γκολ σε ΔΥΟ χρόνια…

Δικαιολογημένα το όνομα του Εμίλιο Ζελάγια, είναι στο… κάδρο της επικαιρότητας. Όχι μόνο για τα τρία ψεσινά γκολ εναντίον της Ζαλγκίρις, αλλά και γιατί τέθηκε επικεφαλής στη λίστα των σκόρερ του Απόλλωνα στην Ευρώπη. 

Ο Αργεντινός κυνηγός, που είχε σημειώσει και το δεύτερο τέρμα στον πρώτο αγώνα με τους Λιθουανούς, τα έκανε 12 στην Ευρώπη και προσπέρασε έναν παίχτη-σύμβολο στην δική του εποχή, τον Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Τα πολλά λόγια περιττεύουν για τον 31χρονο παίχτη. Σε πολλούς μπορεί να γεμίζει το μάτι, αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του «πυροβολητή» στα δυο χρόνια (είναι η τρίτη του σεζόν) που ανήκει στην ομάδα της Λεμεσού.

Συνολικά σκόραρε 42 φορές. 27 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο και άλλα 12 στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ… οι επιδόσεις του Ζελάγια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.