Στο Κολόσσι ο Κίρζης! Πανέτοιμος για το «διπλό» ο Απόλλωνας

Στο Κολόσσι ο Κίρζης! Πανέτοιμος για το «διπλό» ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, με απογευματινή προπόνηση.

Στις τάξεις της ομάδας της Λεμεσού επικρατεί πολύ καλό κλίμα ενώ στη σημερινή προπόνηση έδωσε το παρών του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης καθώς και μέλη του Δ.Σ του Απόλλωνα.

Ο Ιοάν Αντόνε είδε τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα, παραμονή του ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Υπάρχει «δίψα» για τη νίκη που θα δώσει δυναμική στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτου, Ρομπέρ, Νικολάου, Ρέινολντς, Βασιλείου και Αντράντε.

Ο Απόλλωνας θα έχει τη συμπαράσταση 2300 οπαδών του που θα βρίσκονται στη Βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE