ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάτιτς: «Θα έρθουν να με δουν από…» – Όλα όσα είπε για την πρώτη ΚΟΝΤΡΑ με τον Άγιαξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάτιτς: «Θα έρθουν να με δουν από…» – Όλα όσα είπε για την πρώτη ΚΟΝΤΡΑ με τον Άγιαξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνέντευξη τύπου του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άγιαξ μίλησε ο ποδοσφαιριστής, Ούρος Μάτιτς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το ότι έχει παίξει στην Ολλανδία και πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Άγιαξ : «Έχω αρκετή εμπειρία από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Τωρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θέλουμε πάντα να πετύχουμε και να προχωρήσουμε όσο γίνεται. Φυσικά έχω φίλους στην Ολλανδία και θα έρθουν να με δουν».

Πιστεύει πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Ναι φυσικά και το πιστεύω. Πρώτα από όλα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Το ποδόσφαιρο είναι αυτοί οι μεγάλοι αγώνες και φυσικά είμαστε αισιόδοξοι».

Ποιο Άγιαξ περιμένει: «Από την πρώτη στιγμή θα πιέσει. Ελπίζουμε με μια καλή απόδοση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε κανει μια καλή προετοιμασία».

Αν υπάρχει πίστη στην ομάδα: «Φυσικά και το υπάρχει. Το παιχνίδι είναι 0-0 και παίζουμε 11 εναντίον 11. Κάθε παιδί από τα 5-6 του χρόνια θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Διαβάστε επίσης: 

Ντολ: «Αφήστε μας να…» – Τι είπε για τρεις παίκτες του που ξέρουν από Άγιαξ και για το αυριανό ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top