ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στο ΑΚΕΛ - Απεβίωσε ξαφνικά στα 52 του χρόνια ο Μιχάλης Κούβαρος

Θλίψη στο ΑΚΕΛ - Απεβίωσε ξαφνικά στα 52 του χρόνια ο Μιχάλης Κούβαρος

Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά τον Μιχάλη Κούβαρο, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του, σε ηλικία 52 χρόνων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ,με θλίψη και οδύνη ανακοινώνει τον θάνατο του Μιχάλη Κούβαρου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και επικεφαλής του Τομέα Αθλητισμού του Κόμματος που έχασε σήμερα τη ζωή του, σε ηλικία 52 χρόνων, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο Μιχάλης Κούβαρος εντάχθηκε στην ΕΔΟΝ και το ΑΚΕΛ από νεαρή ηλικία και δραστηριοποιήθηκε στο νεολαιίστικο κίνημα, διατελώντας και Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στον επαγγελματικό μηχανισμό του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας και ήταν -μέχρι σήμερα- μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας. Παράλληλα, ο Μιχάλης Κούβαρος ήταν ενεργός στο κίνημα του ερασιτεχνικού λαϊκού αθλητισμού. Διετέλεσε επίσης Κοινοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ στο Λυθροδόντα.

Ο Μιχάλης Κούβαρος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια παρέμεινε ακούραστος, με θέληση και ανιδιοτέλεια, στις επάλξεις της καθημερινής δράσης του ΑΚΕΛ. Σε όλη του την πορεία στο Λαϊκό Κίνημα ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητα του, την πίστη του στην ιδεολογία και τις αξίες του Κόμματος και της Αριστεράς. Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά τον Μιχάλη Κούβαρο, ως ένα ξεχωριστό σύντροφο και άνθρωπο, ιδεολόγο, αγωνιστή της ζωής και του Κινήματος κι έτσι θα μείνει στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top