ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Αφήστε μας να…» – Τι είπε για τρεις παίκτες του που ξέρουν από Άγιαξ και για το αυριανό ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Αφήστε μας να…» – Τι είπε για τρεις παίκτες του που ξέρουν από Άγιαξ και για το αυριανό ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άγιαξ στα πλαίσια των πρώτων αγώνων για τον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πάνελ ήταν ο προπονητής, Τόμας Ντολ, ο ποδοσφαιριστής, Ούρος Μάτιτς, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος:

Όλα όσα ειπώθηκαν από τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ…

Τι αλλαγές να περιμένουμε κόντρα στον Άγιαξ: «Έχουμε ακόμα μια μέρα για να δούμε τι θα κάνουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικό επίπεδο. Ο Άγιαξ πέρσι κέρδισε στη Μαδρίτη, στο Τορίνο. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Τα πάντα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι 90 λεπτά, ποτέ δεν ξέρεις».

Ο στόχος είναι η νίκη και πως θα φτάσει σε αυτή: «Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και καλά. Όλοι μαζί. Να μην παίξουμε ανοικτά και να μην τους δώσουμε χώρους. Μην ξεχνάμε ότι είναι δυο αγώνες. Θα είναι δύσκολα στο Άμστερνταμ. Δεν είμαστε μακριά από τους στόχους μας. Εγώ πριν δυο βδομάδες ήμουν διακοπές και αύριο θα αγωνιστώ κόντρα στον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε. Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε».

Αν η ισοπαλία θα είναι σαν νίκη: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θετικό απέναντι στον Άγιαξ θα είναι σαν νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε τον τέλειο αγώνα. Το τέλος του ματς κανένας δεν το ξέρει. Έχουμε παίκτες που θέλουν να δείξουν την πραγματική τους αξία, επειδή μπορεί να μην έφυγαν από τις ομάδες τους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι δύσκολο να πούμε για αδυναμίες ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα. Πολύ πιο γρήγορα από ότι στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Άγιαξ ξέρω ότι δέχτηκε πολλά γκολ, αλλά θα πρέπει να το πιστέψεις κιόλας για να σκοράρεις. Πρέπει να έχουμε και τύχη».

Πως νιώθει που ονειρεύεται με την ομάδα: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος. Πέρσι δεν είχα και την καλύτερη χρόνια στη Γερμανία με το Αννόβερο. Τα όνειρα που έχω ως προπονητής, δεν είναι τα ίδια με αυτά του ποδοσφαιριστή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα».

Για το αν μίλησε με τους τρεις παίκτες που αντιμετώπισαν τον Άγιαξ, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι και Αλωνεύτης: «Όχι δεν μίλησα μαζί τους. Αν σκοπεύω να τους χρησιμοποιήσω αυτό θα το δούμε αύριο».

Δείτε τη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Διαβάστε επίσης: 

Μάτιτς: «Θα έρθουν να με δουν από…» – Όλα όσα είπε για την πρώτη ΚΟΝΤΡΑ με τον Άγιαξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top