Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την θυμόμαστε όλοι από την επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι», με τον ρόλο της να ξεχωρίζει. Ο λόγος για την Κατερίνα Ηλιάδη η οποία μετά το τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν εμφανίζεται πλέον στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα του ηθοποιού καθώς τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε στην παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ».

Η ίδια 20 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση παραμένει άκρως γοητευτική, αλλά δε θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.