ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Είχαν «Άγιο» μητέρα και 11χρονο κορίτσι – Μετωπική σύγκρουση με πάσσαλο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Είχαν «Άγιο» μητέρα και 11χρονο κορίτσι – Μετωπική σύγκρουση με πάσσαλο

Με εκδορές, γλίτωσαν τα χειρότερα, η 43χρονη με την ανήλικη κόρη της που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (27/8).

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, το όχημα που οδηγείτο από την 43χρονη και συνοδηγός ήταν η 11χρονη κόρη της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με πάσσαλο της ΑΗΚ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Ζωοπηγή.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και η 43χρονη, η οποία φαίνεται ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, έφυγε εκτός οχήματος.

Μετά την σύγκρουση, η 43χρονη με την 11χρονη κόρη της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές στο κεφάλι.

Και οι δύο κρατήθηκαν για παρακολούθηση, ωστόσο η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Μ.Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE