ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προβληματισμός από τα αιματηρά επεισόδια –«Πριν να νυχτώσει είναι μεθυσμένοι»

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προβληματισμός από τα αιματηρά επεισόδια –«Πριν να νυχτώσει είναι μεθυσμένοι»

Προβληματισμό προκαλούν στις τα συχνά κρούσματα αιματηρών συμπλοκών με αποτέλεσμα τραυματισμούς νεαρών τουριστών, που σημειώνονται στην Αγία Νάπα.

Άνθρωπος που επικοινώνησε με το ThemaOnline και κατοικεί στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, ανέφερε πως πολλοί τουρίστες «πριν να νυχτώσει είναι μεθυσμένοι».   

Εξέφρασε προβληματισμό λέγοντας πως «πιθανόν η πολιτική του all inclusive που ακολουθούν οι ξενοδοχειακές μονάδες ίσως να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο».   

Κι εξήγησε ότι «οι τουρίστες με ένα μικρό ποσό μπορούν να τρώνε και να πίνουν ό,τι θέλουν και έτσι βλέπεις πολλούς να είναι μεθυσμένοι πριν το βράδυ». 

Θυμίζουμε ότι σε διάστημα 48 ωρών συνέβησαν δύο σοβαρά περιστατικά που αφορούν μαχαιρώματα και συμπλοκές, με επακόλουθο τον σοβαρό τραυματισμό εμπλεκομένων προσώπων. 

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) στο οποίο ενεπλάκησαν οκτώ άτομα, ενώ το δεύτερο, σημειώθηκε την Πέμπτη (29/8) όπου συμμετείχαν 20 περίπου άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμπλοκή που σημειώθηκε την Πέμπτη (29/8) ξεκίνησε γύρω στις 7μ.μ. έπειτα από παρεξήγηση που έγινε στο χώρο της πισίνας. Εκείνη την ώρα, στον ίδιο χώρο βρίσκονταν περίπου 200 θαμώνες. Στη συμπλοκή έλαβαν μέρος περίπου 20 άτομα.

Τα περιστατικά έχουν σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία.  

Εκτός των άλλων, τα εν λόγω επεισόδια, αμαυρώνουν την εικόνα της Αγίας Νάπας ως τουριστικό προορισμό, αφού έρχονται να προστεθούν μετά και τον σάλο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούλιου από την καταγγελία νεαρής Αγγλίδας τουρίστριας περί ομαδικού βιασμού της από 12 Ισραηλινούς.   

Άξιο αναφοράς είναι, ότι το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη την Πέμπτη (29/8) σημειώθηκε στο ίδιο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου η 19χρονη Βρετανή κατάγγειλε ομαδικό βιασμό της…  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top