ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ελεύθεροι της αγοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί είναι οι καλύτεροι ελεύθεροι της αγοράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έληξε αλλά ακόμη η αγορά είναι ανοιχτή και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους πολλοί.

Οι σύλλογοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για την ενίσχυση τους αλλά σίγουρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των πρώτων επίσημων παιχνιδιών εντοπίστηκαν τρωτά σημεία που ίσως να θελήσουν να καλύψουν.

Αμυντικοί

Φάμπιο Κοεντράο

Βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ήταν της μοίρας γραφτό να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Έκτοτε, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς όπως έχει τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη του δεν έχει τελειώσει ο χρόνος του και αναμένει με αγωνία την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Ιγνάθιο Αμπάτε

Μπορεί να διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του αλλά αποτελεί ξεχωριστή επιλογή. Όποιος σύλλογος αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία θα αποκτήσει αντοχή, ταχύτητα και σιγουριά στην αμυντική του γραμμή.

Ματίας Σιλβέστρε

Το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού έληξε τον Ιούνιο και σίγουρα με οχτώ χρόνια εμπειρίας στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι μια καλή επιλογή. Το μόνο αρνητικό η ηλικία του

Ελεύθεροι είναι επίσης: Χατσερίντι, Τζανακάκης, Ποτουρίδης, Κοντοές, Danny Simpson, Σαντανα, Christofer Samba, Ελιζέου, Ρολάντο, Παλέτα, Νάστιτς, Ο. Κουλιμπαλι, Ομποαμπόνα κ.α.

Μέσοι

Αντρέα Μπερτολάτσι

Έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν το καλοκαίρι. Στον ιταλικό σύλλογο δεν καθιερώθηκε ποτέ λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε. Είναι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πνοή στον άξονα κάθε συλλόγου.

Κλαούντιο Μαρκίζιο

Σίγουρα η ηλικία (33) και η επέμβαση στο γόνατο δείχνουν ότι είναι στη δύση της καριέρας του. Ωστόσο, η έμφυτη τεχνική του ικανότητα θα μπορούσε να βοηθήσει κάθε άξονα.

Μπεν Αρφά

Το όνομα του έχει βρεθεί στα αθλητικά πρωτοσέλιδα ουκ ολίγες φορές αλλά σε ελληνικό αεροδρόμιο δεν τον έχουμε δει ακόμη. Ο Μπεν Αρφά είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελεύθεροι είναι επίσης και οι: Lewis Holtby, Ledley, Mike Jedinak, Τζιόλης, Μπαλάφας, Susaeta, Lasar Markovic, Βάνεκ, Μοντολιβο, Ρόντγουελ, Ντρεντε κ.α.

Επιθετικοί

Γουίλφριντ Μπονί

Υπήρξε ένας από τους καλύτερος επιθετικούς της Premier League με τη φανέλα της Σουόνσι το 2013. Η επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League τον έφερε στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά ήρθε η Στόουκ αλλά δεν κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό.

Τζουζέπε Ρόσι

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά και δύο σοβαροί τραυματισμοί που τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού. Αναζητά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Χωρίς ομάδα είναι και οι: Εμενίκε, Αθανασιάδης, Μπαστακός, Ναζίδης,Καπνίδης, Μποζινόφ, Πεντερσεν, Μπαλογκ, Σκρέμπι, Μακ Κορμακ, Ναλκούμα

Τερματοφύλακες

Φυσικά στην αγορά υπάρχουν ελεύθεροι και τερματοφύλακες. Μπόγκνταν, Φορμ, Μπόζοβιτς, Γλύκος, Χουτεσιώτης, Στρέζος είναι μόνο μερικοί από τους πορτιέρο που αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top